Reviews

"Amazing, atmospheric, comfortable, complete." Nothing but praise for this lovely home. See all reviews we received through our partner Buitenbusiness here, and click herefor all reviews we received through Jezoektietsleuks.

Since late 2017 we can publish our own reviews. You will find these below.

22 reviews
 1. 9.7

  Via internet gevonden en het leek en bleek perfect te passen bij wat we zochten.

  March 2019 - Sport club -  stayed in ZeeVELD

 2. 10

  Retraite met team. Het huis voldeedzeer aan de verwachting. Creëren van huiselijke omgeving en toch alle faciliteiten voorhanden die benodigd zijn bij een heisessie!

  January 2019 -  stayed in ZeeVELD

 3. 8.7

  Wij waren in Zeeveld voor een bijeenkomst met collega’s. Onze dagen stonden in het teken van innoveren, leren en ontspannen. Dat is heel goed gelukt.

  January 2019 -  stayed in ZeeVELD

 4. 10

  Viering van jubileum 35 jaar Antropologen Salon met 10 vrouwen

  September 2018 - Friends -  stayed in ZeeVELD

 5. 9

  Jaarlijks vriendenweekend. Huis was sfeervol, en had alles wat we nodig hadden.

  September 2018 - Friends -  stayed in ZeeVELD

 6. 9.9

  We wilden een gezellig fijn, groen en vrij gelegen voor een grote familie groep met een ruime keuken. Het is een heerlijk huis dat aan alle wensen voldeed.

  September 2018 - Families -  stayed in ZeeVELD

 7. 9.7

  We hadden een training voor een klant van ons. Het was een tweedaagse training en het was werkelijk een hele mooie uitkomst om hier aanwezig te mogen zijn. Met 15 mensen konden we hier prima uit de voeten. Super veel ruimte en daarbij was deze ruimte ook nog eens heel inspirerend. De ruimte om training te geven was van alle gemakken voorzien.

  September 2018 - Colleages -  stayed in ZeeVELD

 8. 10

  Via GenietMee organiseer ik zakelijke evenementen voor bedrijven. Eén van mijn opdrachtgevers was op zoek naar een inspirerende ruimte voor een 2- daagse offsite/heidagen met mogelijkheid voor overnachting in Noord-Holland. Zeeveld voldoet helemaal aan deze verwachting.Inspirerend, out of the box, sfeervol en je kunt in alle rust werken aan je strategie.

  September 2018 -  stayed in ZeeVELD

 9. 9

  Training met collega's. In tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij het heel warm was en we veel buiten werkten, hebben we nu ook gebruik gemaakt van een aantal ruimtes binnen. Dit was erg fijn. De slaapkamers sluiten ook goed aan op de behoeften; sommige mensen willen graag alleen, anderen vinden samen gezelliger.

  August 2018 -  stayed in ZeeVELD

 10. 10

  een werk uitje. Het huis voldeed perfect aan onze verwachtingen!

  July 2018 - Colleages -  stayed in ZeeVELD