Reviews

"Amazing, atmospheric, comfortable, complete." Nothing but praise for this lovely home. See all reviews we received through our partner Buitenbusiness here, and click herefor all reviews we received through Jezoektietsleuks.

Since late 2017 we can publish our own reviews. You will find these below.

16 reviews
 1. 9.7

  We hadden een training voor een klant van ons. Het was een tweedaagse training en het was werkelijk een hele mooie uitkomst om hier aanwezig te mogen zijn. Met 15 mensen konden we hier prima uit de voeten. Super veel ruimte en daarbij was deze ruimte ook nog eens heel inspirerend. De ruimte om training te geven was van alle gemakken voorzien.

  September 2018 - Colleages -

 2. 10

  Via GenietMee organiseer ik zakelijke evenementen voor bedrijven. Eén van mijn opdrachtgevers was op zoek naar een inspirerende ruimte voor een 2- daagse offsite/heidagen met mogelijkheid voor overnachting in Noord-Holland. Zeeveld voldoet helemaal aan deze verwachting.Inspirerend, out of the box, sfeervol en je kunt in alle rust werken aan je strategie.

  September 2018 -

 3. 9

  Training met collega's. In tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij het heel warm was en we veel buiten werkten, hebben we nu ook gebruik gemaakt van een aantal ruimtes binnen. Dit was erg fijn. De slaapkamers sluiten ook goed aan op de behoeften; sommige mensen willen graag alleen, anderen vinden samen gezelliger.

  August 2018 -

 4. 10

  een werk uitje. Het huis voldeed perfect aan onze verwachtingen!

  July 2018 - Colleages -

 5. 9.1

  vriendschap onderhouden

  July 2018 - Families -

 6. 9.7

  Een familiebijeenkomst met een speciaal doel. Het huis was perfect geschikt voor dit doel. Prachtige ambiance en omgeving. Prima bedden en sfeervolle ruimtes.

  July 2018 - Families -

 7. 9

  Familieweekend.

  May 2018 - Families (with children) -

 8. 9.4

  Het huis voldeed prima. Het doel was een weekend van ontmoeting, verdieping en bezinning, een inspiratieweekend als terugkomweekend van de opleiding die we samen gedaan hebben met deze groep mensen (ca 20 pers)

  April 2018 - Reunion -

 9. 9.9

  Wij hebben er net als anderhalf jaar geleden een fantastisch familie-weekend mogen doorbrengen, perfecte locatie, fijne sfeer!

  April 2018 - Families (with children) -

 10. 10

  Familie weekend is bij Zeeveld altijd geweldig.

  March 2018 - Families -