10 reviews
9.1

Our guests rate this accommodation with an average of 9.1.

Reviews

"An enchanting place. Inspiring, out of the box and extremely well organized and complete. In one word: magic." Nothing but praise for this lovely house. See all reviews we received through our partners here and here. Reviews we received directly, you can read below. 

10 reviews
 1. 9.9

  Precies wat we verwachtten en nodig hadden voor onze trainingsdagen. Wat een fantastische locatie om met ons team twee dagen bij elkaar te kunnen zijn. Bedankt!

  August 2021 - Primary school - Petra v. stayed in Transitium ZeeVELD

 2. 8.9

  Een onderzoek naar de aard van het bewustzijn met 18 medisch specialsten

  June 2021 - Johannes L. stayed in Transitium ZeeVELD

 3. 8.9

  Interne training van ons bedrijf. Huis voldeed volledig

  June 2021 - Annet . stayed in Transitium ZeeVELD

 4. 8.1

  trainingsdagen

  June 2021 - Joke v. stayed in Transitium ZeeVELD

 5. 10

  We zijn bij ZeeVELD terecht gekomen voor een Stiltedag. De locatie was precies wat er nodig was om een dag tot stilstand te komen. Mede door de gastvrijheid van Thomas en het fantastische eten van Frank hebben we een fantastische dag gehad. We komen er wederom achter dat 1 dag eigenlijk te kort is. We komen graag terug voor een meerdaagse stilteretraite. Heel veel dank!

  December 2020 - Deborah H. stayed in Transitium ZeeVELD

 6. 9.6

  Een weekend met vrienden bracht ons naar ZeeVELD. Wat een heerlijke plek, zoveel rust! We waren ook onder de indruk van de faciliteiten en hoeveelheid keukengerei. Zelden hebben we zo'n perfect georganiseerde locatie meegemaakt. Onze complimenten. Hartelijk dank voor het verblijf.

  July 2020 - Casper B. stayed in Transitium ZeeVELD

 7. 9.3

  We hebben het werkelijk fantastisch gehad!! En de locatie heeft daar zeker aan bijgedragen. Het zorgvuldig, smaakvol en attent ingerichte huis en de schoonheid van de omgeving hebben op iedereen indruk gemaakt. De verbinding, waar Zeeveld graag aan wil bijdragen, is door iedereen ervaren.

  June 2020 - M. D.  stayed in Transitium ZeeVELD

 8. 9.4

  ZeeVeld blijft een prachtige plek die rust geeft en mooie dingen brengt. Alles was weer tot in de puntjes, met zorg en aandacht voor ons perfect in orde gemaakt. Dank daarvoor. Helaas hebben we het huis weer moeten verlaten na een mooi en bijzonder weekend, dat anders was dan vooraf gepland. Sterkte met de Corona crisis en hopelijk tot volgend jaar.

  March 2020 - Eefke V. stayed in Transitium ZeeVELD

 9. 9

  Een verjaardagsfeest bracht ons naar ZeeVELD. Het huis verschafte ons ruime, gezellige ruimten waar we heerlijk konden vertoeven. De keuken is geweldig compleet. Er is zoveel dat je echt niet zelf iets mee hoeft te nemen.

  November 2019 - Désirée S. stayed in Transitium ZeeVELD

 10. 8.4

  We hebben een geweldig verblijf gehad. De ontvangst was hartelijk en letterlijk en figuurlijk warm, met de brandende fakkel bij de voordeur en de aangestoken open haard. Het voelde meteen als thuis. Wat ook heel bijzonder was: de verse bloemen en bloemstukken en de pompoenen bij de voordeur. Aan alles was gedacht. De foto's op de site waren al prachtig maar in het echt was het nog veel mooier om te zien en te beleven. We hopen nog vaker terug te mogen komen. Ook opvallend: de communicatie rond reservering en voorbereiding was heel snel en effectief. En erg fijn: aparte ruimtes om te vergaderen, te ontbijten, lunchen en te relaxen. De voorziening voor het vergaderen was prima evenals de aanwezigheid van apparatuur, bestek en servies etc. in de keuken. Echt super geregeld. We zullen de locatie van harte aanbevelen bij onze collega's van de bank en aan vrienden en kennissen.

  October 2019 - Like D. stayed in Transitium ZeeVELD