Reviews

"Amazing, atmospheric, comfortable, complete." Nothing but praise for this lovely home. See all reviews we received through our partner Buitenbusiness here, and click herefor all reviews we received through Jezoektietsleuks.

Since late 2017 we can publish our own reviews. You will find these below.

9 reviews
 1. 9

  Familieweekend.

  May 2018 - Families (with children) -

 2. 9.4

  Het huis voldeed prima. Het doel was een weekend van ontmoeting, verdieping en bezinning, een inspiratieweekend als terugkomweekend van de opleiding die we samen gedaan hebben met deze groep mensen (ca 20 pers)

  April 2018 - Reunion -

 3. 10

  Familie weekend is bij Zeeveld altijd geweldig.

  March 2018 - Families -

 4. 9.7

  We hebben ZeeVELD een aantal jaar geleden gevonden via google, op zoek naar een geschikte locatie voor een yogaretreat. Inmiddels zijn we al 6 keer teruggekomen, dit zegt volgens mij genoeg :).

  January 2018 - Colleages -

 5. 9.1

  Gezellig met een grote groep een huis vinden waar je ook nog meerdere slaapkamers hebt en ook nog dicht bij de natuur.

  December 2017 - Families -

 6. 9

  Al voor het vierde opeenvolgende jaar kom ik naar Zeeveld om hier mijn zang/stembevrijding retraites te huisvesten. Een ideaal 'huis' voor dat wat ik beoog: een sfeer creëren waarin mijn deelnemers 'quality time' realiseren voor zichzelf en elkaar. Zeeveld is smaakvol ingericht en alles is op een een persoonlijke manier tot in de puntjes verzorgd. Een royale en zeer goed geoutilleerde keuken en een prachtige kapel maken deze plek tot een perfecte en inspirerende retraite-locatie met een bekwame en prettige beheerder. Jan-Hendrik Veenkamp

  December 2017 -

 7. 10

  ALSA-leergang | ja

  December 2017 -

 8. 9.8

  Wij hadden een weekend van een cabaretgroep om oude video opnames te bekeijken en een nieuw programma in elkaar te zetten.

  December 2017 - Friends -

 9. 9.3

  we wilden onze jaarlijkse programma conferentie in rust en inspirerende omgeving houden. dat is heel goed gelukt

  October 2017 - Colleages -