So much space, so much character...
For seven to 27 persons
So much space, so much character...
For seven to 27 persons
A secluded location in the dunes
Sea, beach, dunes, forests and meadows:
Training, teambuilding or retreat...
anniversary or family reunion...
... ZeeVELD offers you the ideal location.
Here you can all be together...
.. or split up in smaller groups
Set one step outside the front door
Gardens and nature
And the special energy - wow:
'A beautiful place with lots of comfort'
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
Availability and Price
 

Location

Netherlands, North-Holland, Duinboerderij ZeeVELD
 

Description

Dit luxe landhuis in de duinen, met 13 slaapkamers, 27 bedden, vijf verblijfruimtes en een sfeervolle meditatie- of vergaderruimte, heeft het allemaal.

Dit luxe landhuis in de duinen, met 13 slaapkamers, 27 bedden, vijf verblijfsruimtes en een sfeervolle meditatie- of vergaderruimte, heeft het allemaal. Wilt u als groep bij elkaar kúnnen zijn, maar zich ook in kleiner verband kunnen terugtrekken? Bent u op zoek naar een plek echt buiten, in de vrije natuur? Dan treft u het ideale onderkomen in deze monumentale duinboerderij met moderne aanbouw. Bijzonder sfeervol ingericht met behoud van authentieke details, supermooi, want helemaal vrij en verstild gelegen in het Noordhollands Duinreservaat bij Castricum en dus met de zee op loopafstand. Deze wel heel unieke locatie is één grote uitnodiging tot ontmoeting en ontspanning, goede gesprekken, reflectie en rust. Eenmaal geïnstalleerd hoeft u hier dagenlang de auto niet meer in. U loopt direct uit huis de duinen in. In de zomer lokt de uitgestrekte tuin met paddenpoel en vrij uitzicht op bos en weide. En zodra de zon schijnt, is met name de serre van maar liefst 50m2 met subtropische planten en oude kerkklokken, een aantrekkelijke verblijfsplek. Dit is het ideale onderkomen voor groepen op zoek naar ruimte, groen, karakter en rust. 

Bos, heide, weidegebieden, strand en zee; deze accommodatie ligt in een van de grootste en meest gevarieerde natuurgebieden van Nederland: het Noord-Hollands Duinreservaat. U kunt er wandelen, fietsen, paardrijden of vliegeren, ruime speelweides nodigen uit tot voetbal, hockey etc. In de directe omgeving zijn een golfbaan, historische cultuursteden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar en romantische dorpjes als Bergen en Egmond.

Wat een ruimte, wat een mogelijkheden! In de moderne slaapvleugel bevinden zich 13 slaapkamers voor 27 personen: 4 een-, 7 twee-, 1 drie- en 1 zes persoons kamer(s), alle met wastafel en uitzicht op groen. De bedden zijn eenpersoons, in de zes persoons kamer staan stapelbedden. Ze hebben alle heel goede matrassen en worden geprezen om hun slaapcomfort. Er zijn 5 douches en 6 toiletten. Verder staan tot uw beschikking: een bijzonder goed voorziene keuken met 6-pits gasstel met 2 ovens, au bain marie, vrieskast, 3 koelkasten en 2 afwasmachines, wasmachine en droger; een sfeervolle eetkamer, een ruime zit- en spelletjeskamer met televisie met video en dvd; een verstilde leeskamer met houtkachel én een intieme tuinkamer. Heel speciaal is de serre/kas met subtropische planten en oude kerkklokken. De verblijfsruimtes zijn op verschillende plekken in het huis gesitueerd. Zo hoeft u niet op elkaars lip te zitten. In de tuin zijn de zit mogelijkheden legio, maar de spelmogelijkheden beperkt. Op een kleine 75 meter afstand van het huis is echter een groot speelveld. In overleg kan voor meditatieve doeleinden ook de kapel met vleugel worden gehuurd.


Deze accommodatie is minder geschikt voor grotere groepen met veel kinderen of pubers in relatie tot het aantal volwassenen. Twijfelt u of uw groep en dit huis bij elkaar passen? Neemt u dan even contact op.
9.5

9 reviews


 1. 9

  Familieweekend.

  May 2018 - Families (with children) -

 2. 9.4

  Het huis voldeed prima. Het doel was een weekend van ontmoeting, verdieping en bezinning, een inspiratieweekend als terugkomweekend van de opleiding die we samen gedaan hebben met deze groep mensen (ca 20 pers)

  April 2018 - Reunion -

 3. 10

  Familie weekend is bij Zeeveld altijd geweldig.

  March 2018 - Families -

 4. 9.7

  We hebben ZeeVELD een aantal jaar geleden gevonden via google, op zoek naar een geschikte locatie voor een yogaretreat. Inmiddels zijn we al 6 keer teruggekomen, dit zegt volgens mij genoeg :).

  January 2018 - Colleages -

 5. 9.1

  Gezellig met een grote groep een huis vinden waar je ook nog meerdere slaapkamers hebt en ook nog dicht bij de natuur.

  December 2017 - Families -

 6. 9

  Al voor het vierde opeenvolgende jaar kom ik naar Zeeveld om hier mijn zang/stembevrijding retraites te huisvesten. Een ideaal 'huis' voor dat wat ik beoog: een sfeer creëren waarin mijn deelnemers 'quality time' realiseren voor zichzelf en elkaar. Zeeveld is smaakvol ingericht en alles is op een een persoonlijke manier tot in de puntjes verzorgd. Een royale en zeer goed geoutilleerde keuken en een prachtige kapel maken deze plek tot een perfecte en inspirerende retraite-locatie met een bekwame en prettige beheerder. Jan-Hendrik Veenkamp

  December 2017 -

 7. 10

  ALSA-leergang | ja

  December 2017 -

 8. 9.8

  Wij hadden een weekend van een cabaretgroep om oude video opnames te bekeijken en een nieuw programma in elkaar te zetten.

  December 2017 - Friends -

 9. 9.3

  we wilden onze jaarlijkse programma conferentie in rust en inspirerende omgeving houden. dat is heel goed gelukt

  October 2017 - Colleages -

Periode niet beschikbaar?
Is de door u gewenste periode niet meer beschikbaar?  U krijgt dan een alternatief aangeboden, maar natuurlijk kunt u ook zelf opnieuw kiezen. 

Zelf een andere periode kiezen?
Begin dan helemaal opnieuw  en verwijder de eerst ingevulde data door in het datumvenster op  'x' te klikken.  Maak dus bij iedere keuze het datumvenster eerst weer helemaal leeg.

Aankomst en vertrek
Aankomen op werkdagen vanaf : 08:00 uur, vertrekken niet later dan 15:00 uur.
Aankomen op weekends en feestdagen: vanaf 17:00 uur, vertrekken niet later dan 17:00 uur.

Problemen? 
Wat automatisch gaat, zal nooit ook iedereen, helemaal van dienst kunnen zijn. Hebt u vragen over beschikbare periodes, prijzen en mogelijkheden? Aarzelt u niet en mailt u ons: info@zeeveld.nl. Dezelfde dag nog hebt u antwoord.