So much space, so much character...
For seven to 27 persons
So much space, so much character...
For seven to 27 persons
A secluded location in the dunes
Sea, beach, dunes, forests and meadows:
Training, teambuilding or retreat...
anniversary or family reunion...
... ZeeVELD offers you the ideal location.
Here you can all be together...
.. or split up in smaller groups
Set one step outside the front door
Gardens and nature
And the special energy - wow:
'A beautiful place with lots of comfort'
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
Availability and Price
 

Location

Netherlands, North Holland, Transitium ZeeVELD
 

Description

Dit luxe landhuis in de duinen, met 13 slaapkamers, 27 bedden, vijf verblijfruimtes en een sfeervolle meditatie- of vergaderruimte, heeft het allemaal.

Dit luxe landhuis in de duinen, met 13 slaapkamers, 27 bedden, vijf verblijfsruimtes en een sfeervolle meditatie- of vergaderruimte, heeft het allemaal. Wilt u als groep bij elkaar kúnnen zijn, maar zich ook in kleiner verband kunnen terugtrekken? Bent u op zoek naar een plek echt buiten, in de vrije natuur? Dan treft u het ideale onderkomen in deze monumentale duinboerderij met moderne aanbouw. Bijzonder sfeervol ingericht met behoud van authentieke details, supermooi, want helemaal vrij en verstild gelegen in het Noordhollands Duinreservaat bij Castricum en dus met de zee op loopafstand. Deze wel heel unieke locatie is één grote uitnodiging tot ontmoeting en ontspanning, goede gesprekken, reflectie en rust. Eenmaal geïnstalleerd hoeft u hier dagenlang de auto niet meer in. U loopt direct uit huis de duinen in. In de zomer lokt de uitgestrekte tuin met paddenpoel en vrij uitzicht op bos en weide. En zodra de zon schijnt, is met name de serre van maar liefst 50m2 met subtropische planten en oude kerkklokken, een aantrekkelijke verblijfsplek. Dit is het ideale onderkomen voor groepen op zoek naar ruimte, groen, karakter en rust. 

Bos, heide, weidegebieden, strand en zee; deze accommodatie ligt in een van de grootste en meest gevarieerde natuurgebieden van Nederland: het Noord-Hollands Duinreservaat. U kunt er wandelen, fietsen, paardrijden of vliegeren, ruime speelweides nodigen uit tot voetbal, hockey etc. In de directe omgeving zijn een golfbaan, historische cultuursteden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar en romantische dorpjes als Bergen en Egmond.

Wat een ruimte, wat een mogelijkheden! In de moderne slaapvleugel bevinden zich 13 slaapkamers voor 27 personen: 4 een-, 7 twee-, 1 drie- en 1 zes persoons kamer(s), alle met wastafel en uitzicht op groen. De bedden zijn eenpersoons, in de zes persoons kamer staan stapelbedden. Ze hebben alle heel goede matrassen en worden geprezen om hun slaapcomfort. Er zijn 5 douches en 6 toiletten. Verder staan tot uw beschikking: een bijzonder goed voorziene keuken met 6-pits gasstel met 2 ovens, au bain marie, vrieskast, 3 koelkasten en 2 afwasmachines, wasmachine en droger; een sfeervolle eetkamer, een ruime zit- en spelletjeskamer met televisie met video en dvd; een verstilde leeskamer met houtkachel én een intieme tuinkamer. Heel speciaal is de serre/kas met subtropische planten en oude kerkklokken. De verblijfsruimtes zijn op verschillende plekken in het huis gesitueerd. Zo hoeft u niet op elkaars lip te zitten. In de tuin zijn de zit mogelijkheden legio, maar de spelmogelijkheden beperkt. Op een kleine 75 meter afstand van het huis is echter een groot speelveld. In overleg kan voor meditatieve doeleinden ook de kapel met vleugel worden gehuurd.


Deze accommodatie is minder geschikt voor grotere groepen met veel kinderen of pubers in relatie tot het aantal volwassenen. Twijfelt u of uw groep en dit huis bij elkaar passen? Neemt u dan even contact op.
9.5

27 reviews


 1. 10

  Wij organiseerden een retreat. En wat is dit huis daar geschikt voor! Er kunnen veel deelnemers in vanwege de vele slaapplaatsen, maar doordat het huis zo groot is, zijn er ook veel hoekjes waar je je terug kunt trekken. Midden in de natuur met mooie wandelroutes en mooie route naar zee.

  May 2019 -

 2. 9.7

  Al enkele jaren komen we hier graag terug voor een groepsretraite met ongeveer 20 mensen. Een ideale plek. Mooie, stille sfeer. Prachtige grote serre voor de groepsbijeenkomsten. Ideaal om in de natuur te wandelen. Bij mooi weer tafels naar buiten om te eten. Je kunt je eigen kok meenemen voor de catering, keuken met alle mogelijke voorzieningen. Goede bedden, lakenpakketten etc.. prima in orde. Hartelijke ontvangst , duidelijke regels. Uitstekende retraite-plek.

  May 2019 -

 3. 9.3

  Mijn chronisch zieke echtgenote's 80 jarige verjaardag. Het huis voldeed ten volle !

  April 2019 -

 4. 9.1

  de 2e keer. Heerljk, opnieuw heerlijk en fantastisch

  April 2019 - Reunion -

 5. 9

  Een familieweekend bracht ons samen. Zeeveld bood genoeg ruimte om ongedwongen samen te zijn

  March 2019 -

 6. 9.7

  Via internet gevonden en het leek en bleek perfect te passen bij wat we zochten.

  March 2019 - Sport club -

 7. 10

  Retraite met team. Het huis voldeedzeer aan de verwachting. Creëren van huiselijke omgeving en toch alle faciliteiten voorhanden die benodigd zijn bij een heisessie!

  January 2019 -

 8. 8.7

  Wij waren in Zeeveld voor een bijeenkomst met collega’s. Onze dagen stonden in het teken van innoveren, leren en ontspannen. Dat is heel goed gelukt.

  January 2019 -

 9. 10

  Viering van jubileum 35 jaar Antropologen Salon met 10 vrouwen

  September 2018 - Friends -

 10. 9

  Jaarlijks vriendenweekend. Huis was sfeervol, en had alles wat we nodig hadden.

  September 2018 - Friends -

 11. 9.9

  We wilden een gezellig fijn, groen en vrij gelegen voor een grote familie groep met een ruime keuken. Het is een heerlijk huis dat aan alle wensen voldeed.

  September 2018 - Families -

 12. 9.7

  We hadden een training voor een klant van ons. Het was een tweedaagse training en het was werkelijk een hele mooie uitkomst om hier aanwezig te mogen zijn. Met 15 mensen konden we hier prima uit de voeten. Super veel ruimte en daarbij was deze ruimte ook nog eens heel inspirerend. De ruimte om training te geven was van alle gemakken voorzien.

  September 2018 - Colleages -

 13. 10

  Via GenietMee organiseer ik zakelijke evenementen voor bedrijven. Eén van mijn opdrachtgevers was op zoek naar een inspirerende ruimte voor een 2- daagse offsite/heidagen met mogelijkheid voor overnachting in Noord-Holland. Zeeveld voldoet helemaal aan deze verwachting.Inspirerend, out of the box, sfeervol en je kunt in alle rust werken aan je strategie.

  September 2018 -

 14. 9

  Training met collega's. In tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij het heel warm was en we veel buiten werkten, hebben we nu ook gebruik gemaakt van een aantal ruimtes binnen. Dit was erg fijn. De slaapkamers sluiten ook goed aan op de behoeften; sommige mensen willen graag alleen, anderen vinden samen gezelliger.

  August 2018 -

 15. 10

  een werk uitje. Het huis voldeed perfect aan onze verwachtingen!

  July 2018 - Colleages -

 16. 9.1

  vriendschap onderhouden

  July 2018 - Families -

 17. 9.7

  Een familiebijeenkomst met een speciaal doel. Het huis was perfect geschikt voor dit doel. Prachtige ambiance en omgeving. Prima bedden en sfeervolle ruimtes.

  July 2018 - Families -

 18. 9

  Familieweekend.

  May 2018 - Families (with children) -

 19. 9.4

  Het huis voldeed prima. Het doel was een weekend van ontmoeting, verdieping en bezinning, een inspiratieweekend als terugkomweekend van de opleiding die we samen gedaan hebben met deze groep mensen (ca 20 pers)

  April 2018 - Reunion -

 20. 9.9

  Wij hebben er net als anderhalf jaar geleden een fantastisch familie-weekend mogen doorbrengen, perfecte locatie, fijne sfeer!

  April 2018 - Families (with children) -

 21. 10

  Familie weekend is bij Zeeveld altijd geweldig.

  March 2018 - Families -

 22. 9.7

  We hebben ZeeVELD een aantal jaar geleden gevonden via google, op zoek naar een geschikte locatie voor een yogaretreat. Inmiddels zijn we al 6 keer teruggekomen, dit zegt volgens mij genoeg :).

  January 2018 - Colleages -

 23. 9.1

  Gezellig met een grote groep een huis vinden waar je ook nog meerdere slaapkamers hebt en ook nog dicht bij de natuur.

  December 2017 - Families -

 24. 9

  Al voor het vierde opeenvolgende jaar kom ik naar Zeeveld om hier mijn zang/stembevrijding retraites te huisvesten. Een ideaal 'huis' voor dat wat ik beoog: een sfeer creëren waarin mijn deelnemers 'quality time' realiseren voor zichzelf en elkaar. Zeeveld is smaakvol ingericht en alles is op een een persoonlijke manier tot in de puntjes verzorgd. Een royale en zeer goed geoutilleerde keuken en een prachtige kapel maken deze plek tot een perfecte en inspirerende retraite-locatie met een bekwame en prettige beheerder. Jan-Hendrik Veenkamp

  December 2017 -

 25. 10

  ALSA-leergang | ja

  December 2017 -

 26. 9.8

  Wij hadden een weekend van een cabaretgroep om oude video opnames te bekeijken en een nieuw programma in elkaar te zetten.

  December 2017 - Friends -

 27. 9.3

  we wilden onze jaarlijkse programma conferentie in rust en inspirerende omgeving houden. dat is heel goed gelukt

  October 2017 - Colleages -

Arrival and departure working days
Arrival from 8 AM, departure no later than 3 PM or as late as agreed upon
Advance stay with arrival from 8 PM: in consultation.

One-day stay with advance overnight stay
A one-day stay with an advance overnight stay is also possible on working days. Please email us for more information.

Advance stay
Get even more out of your two or three-day stay and attach an advance stay. Please email us for more information.

Arrival and departure weekends
Arrival from 5 PM, departure no later than 5 PM on Sunday (weekend) or 5 PM on Monday (long weekend). Arriving on Sunday is possible in the context of an advance stay: from 8 PM. Arrival or departure on Saturday: impossible.

Questions?
A fully automatic system can never provide the perfect service. Do you have any questions regarding the available periods, prices and possibilities? Please do not hesitate and email us: info@zeeveld.nl. We will send a reply on the same day.